Unique Visitors / day: 269, Page views: 2017, Domain Registrar: Public Interest Registry , IP: 82.114.76.103

SEO Meta tags

Meta title: Ministria e Tregtise dhe Industrisë
The site ip address 82.114.76.103.
Keywords on this page are on the most powerful.
A total of 20 words and 9 pictures in the site.
The site does not use https protocol.
H1 tag on the page (Fillimi i Biznesit). The main size of 281 bytes. The domain (www.mti-ks.org) has registered at Public Interest Registry.
Missing Title meta tag.

IP & DNS Report

SL Host Class TTL Type PRI Target IP
1 www.mti-ks.org IN 38400 A 173.193.106.14
2 www.mti-ks.org IN 28800 A 208.116.0.62

SEO Keywords (Single)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
63 3.15 % No
dhe 41 2.05 % No
për 39 1.95 % No
28 1.40 % No
Departamenti 15 0.75 % No
Agjencia 15 0.75 % No
Tregtisë 15 0.75 % No
Kosovë 14 0.70 % No
Industrisë 12 0.60 % No
Ministria 9 0.45 % No
8 0.40 % No
Kosovës 8 0.40 % No
bizneset 8 0.40 % No
Investime 7 0.35 % No
MTI 7 0.35 % No
shumë 7 0.35 % No
Njoftim 7 0.35 % No
6 0.30 % No
Prishtinë 6 0.30 % No
Ndërmarrjeve 6 0.30 % No

SEO Keywords (Two Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
në Kosovë 13 0.65 % No
e Tregtisë 11 0.55 % No
Tregtisë dhe 11 0.55 % No
dhe Industrisë 11 0.55 % No
Departamenti i 9 0.45 % No
Agjencia për 8 0.40 % No
Ministria e 7 0.35 % No
Investime dhe 6 0.30 % No
Më shumë 6 0.30 % No
Ndërmarrjeve në 6 0.30 % No
për Investime 6 0.30 % No
dhe Përkrahjen 5 0.25 % No
e Ndërmarrjeve 5 0.25 % No
Përkrahjen e 5 0.25 % No
kuadër të 5 0.25 % No
e Kosovës 4 0.20 % No
bizneset e 4 0.20 % No
Agjencia e 4 0.20 % No
e rajonit 4 0.20 % No
e konsumatorit 4 0.20 % No

SEO Keywords (Three Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Tregtisë dhe Industrisë 11 0.55 % No
e Tregtisë dhe 9 0.45 % No
për Investime dhe 6 0.30 % No
Agjencia për Investime 6 0.30 % No
Ndërmarrjeve në Kosovë 6 0.30 % No
Ministria e Tregtisë 6 0.30 % No
e Ndërmarrjeve në 5 0.25 % No
Investime dhe Përkrahjen 5 0.25 % No
Përkrahjen e Ndërmarrjeve 5 0.25 % No
dhe Përkrahjen e 5 0.25 % No
bizneset e rajonit 4 0.20 % No
e rajonit të 4 0.20 % No
038 200 36 3 0.15 % No
Mbrojtja e konsumatorit 3 0.15 % No
Industrisë përkatësisht Agjencia 3 0.15 % No
përkatësisht Agjencia për 3 0.15 % No
Mbrojtjen e Konsumatorit 3 0.15 % No
dhe Industrisë përkatësisht 3 0.15 % No
Investimet në Kosovë 3 0.15 % No
në Kosovë KIESA 3 0.15 % No

SEO Keywords (Four Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
e Tregtisë dhe Industrisë 9 0.45 % No
Ministria e Tregtisë dhe 6 0.30 % No
Agjencia për Investime dhe 6 0.30 % No
Përkrahjen e Ndërmarrjeve në 5 0.25 % No
e Ndërmarrjeve në Kosovë 5 0.25 % No
Investime dhe Përkrahjen e 5 0.25 % No
për Investime dhe Përkrahjen 5 0.25 % No
dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve 5 0.25 % No
bizneset e rajonit të 4 0.20 % No
Ndërmarrjeve në Kosovë KIESA 3 0.15 % No
përkatësisht Agjencia për Investime 3 0.15 % No
Tregtisë dhe Industrisë përkatësisht 3 0.15 % No
Industrisë përkatësisht Agjencia për 3 0.15 % No
dhe Industrisë përkatësisht Agjencia 3 0.15 % No
MTI dhe MF bashkëbisedojnë 2 0.10 % No
dhe MF bashkëbisedojnë me 2 0.10 % No
Regjistrimit të Bizneseve Kosovare 2 0.10 % No
Tregtisë dhe Industrisë Hykmete 2 0.10 % No
dhe Industrisë Hykmete Bajrami 2 0.10 % No
e Regjistrimit të Bizneseve 2 0.10 % No

Images

# Image src Alt tag
1 inc/img/logo.png
2 inc/img/facebook.png
3 inc/img/twitter.png
4 inc/img/youtube.png
5 /desk/inc/media/A7668D6D-6715-4258-B028-D2347F2C3ACA.jpg MTI dhe MF bashkëbisedojnë me bizneset e rajonit të Prizren...
6 /desk/inc/media/A7668D6D-6715-4258-B028-D2347F2C3ACA.jpg MTI dhe MF bashkëbisedojnë me bizneset e rajonit të Prizren...
7 /desk/inc/media/8DCC3709-A72B-4EDE-98D9-36A468DFDAAD.jpg MTI dhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” nënshkr...
8 /desk/inc/media/2AB3F12E-5821-495E-A9F4-D10844300336.jpg MTI i informon bizneset e rajonit të Gjilanit
9 /desk/inc/media/92DD6F94-8650-4725-ADC7-A2A105D6275D.jpg Ministrja Bajrami u prit në takim nga kryetari i Komunës së...

Java Scripts files

# Script src Library
1 inc/js/js_a8303d5e16.js js_a8303d5e16
2 inc/js/js_1da1d3b4d3.js js_1da1d3b4d3
3 inc/js/js_cff35c0658.js js_cff35c0658
4 inc/js/jQuery.fastClick.js jQuery
5 inc/js/js_f0527f025f.js js_f0527f025f
6 inc/js/js_d601dbaa23.js js_d601dbaa23
7 inc/js/jQuery.js jQuery
8 inc/js/script.js script
9 inc/js/js_208a78351b.js js_208a78351b

HTTP response headers data

url http://mti.rks-gov.net/ content type text/html; charset=utf-8
http code 200 header size 770
request size 281 filetime -1
ssl verify result 0 redirect count 1
total time 3.687025 namelookup time 0.508883
connect time 0.546427 pretransfer time 0.546444
size upload 0 size download 115542
speed download 31337 speed upload 0
download content length -1 upload content length -1
starttransfer time 0.71849 redirect time 2.796141
redirect url primary ip 82.114.76.103
certinfo primary port 80
local ip 144.76.95.240 local port 37828

Internal links in www.mti-ks.org

 • /

External links in www.mti-ks.org

 • Page.aspx?id=1
 • page.aspx?id=1
 • http://ls.rks-gov.net
 • http://arbk.rks-gov.net
 • http://kiesa.rks-gov.net
 • http://kipa.rks-gov.net
 • http://amk.rks-gov.net
 • http://it.rks-gov.net
 • http://kryeministri-ks.net/
 • http://lejelicenca.rks-gov.net/
 • http://www.bqk-kos.org/
 • http://pak-ks.org/
 • https://www.facebook.com/
 • https://twitter.com/
 • https://www.youtube.com/
 • http://mti.rks-gov.net

HTML Headings (H1)

 1. Fillimi i Biznesit
 2. Investimet në Kosovë
 3. Tregtia në Kosovë
 4. Mbrojtja e konsumatorit
 5. Turizmi dhe Hoteleria
 6. Raporto barrierat tregtare

HTML Headings (H2)

 1. Search form
 2. Mekanizmat
 3. Vegzat
 4. Institucionet
 5. Kalendari
 6. Mesazhi
 7. Ministria
 8. Departametet
 9. Agjencitë
 10. Kontakti
 11. Na ndiqni ne:

HTML Headings (H3)

HTML Headings (H4)

 1. MTI dhe MF bashkëbisedojnë me bizneset e rajonit të Prizren...
 2. MTI dhe MF bashkëbisedojnë me bizneset e rajonit të Prizren...
 3. MTI dhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” nënshkr...
 4. MTI i informon bizneset e rajonit të Gjilanit
 5. Ministrja Bajrami u prit në takim nga kryetari i Komunës së...
 6. Projektet Aktuale
 7. Shpalljet
 8. Vende Pune

HTML Headings (H5)

HTML Headings (H6)

Keywords

Www.mti-ks.org IP, Www.mti-ks.org coupons, Www.mti-ks.org promo codes, Www.mti-ks.org 2016, Www.mti-ks.org hosting, Www.mti-ks.org country, Www.mti-ks.org words, Www.mti-ks.org images, Www.mti-ks.org javascripts, Www.mti-ks.org registrar, Www.mti-ks.org metas, Www.mti-ks.org domain, Www.mti-ks.org page views, Www.mti-ks.org visitors number, Www.mti-ks.org ranking,

Mistakes

Spelling mistakes at internet search for www.mti-ks.org.

www.ww.mti-ks.org, www.www.mti-ks.org, www.ww.mti-ks.org, www.w ww.mti-ks.org, www. ww.mti-ks.org, www.wqaww.mti-ks.org, www.qaww.mti-ks.org, www.wseww.mti-ks.org, www.seww.mti-ks.org, www.wdww.mti-ks.org, www.dww.mti-ks.org, www.weww.mti-ks.org, www.eww.mti-ks.org, www.w1ww.mti-ks.org, www.1ww.mti-ks.org, www.w2ww.mti-ks.org, www.2ww.mti-ks.org, www.w3ww.mti-ks.org, www.3ww.mti-ks.org, www.ww.mti-ks.org, www.www.mti-ks.org, www.ww.mti-ks.org, www.ww w.mti-ks.org, www.w w.mti-ks.org, www.wwqaw.mti-ks.org, www.wqaw.mti-ks.org, www.wwsew.mti-ks.org, www.wsew.mti-ks.org, www.wwdw.mti-ks.org, www.wdw.mti-ks.org, www.wwew.mti-ks.org, www.wew.mti-ks.org, www.ww1w.mti-ks.org, www.w1w.mti-ks.org, www.ww2w.mti-ks.org, www.w2w.mti-ks.org, www.ww3w.mti-ks.org, www.w3w.mti-ks.org, www.ww.mti-ks.org, www.www.mti-ks.org, www.ww.mti-ks.org, www.www .mti-ks.org, www.ww .mti-ks.org, www.wwwqa.mti-ks.org, www.wwqa.mti-ks.org, www.wwwse.mti-ks.org, www.wwse.mti-ks.org, www.wwwd.mti-ks.org, www.wwd.mti-ks.org, www.wwwe.mti-ks.org, www.wwe.mti-ks.org, www.www1.mti-ks.org, www.ww1.mti-ks.org, www.www2.mti-ks.org, www.ww2.mti-ks.org, www.www3.mti-ks.org, www.ww3.mti-ks.org, www.www.mti-ks.orgf, www.www.mti-ks.orf, www.www.mti-ks.orgr, www.www.mti-ks.orr, www.www.mti-ks.org, www.www.mti-ks.or, www.www.mti-ks.orghj, www.www.mti-ks.orhj, www.www.mti-ks.orgv, www.www.mti-ks.orv, www.www.mti-ks.org , www.www.mti-ks.or , www.www.mti-ks.org y, www.www.mti-ks.or y, www.www.mti-ks.org., www.www.mti-ks.or., www.www.mti-ks.orgc, www.www.mti-ks.orc, www.www.mti-ks.oredg, www.www.mti-ks.oedg, www.www.mti-ks.orfg, www.www.mti-ks.ofg, www.www.mti-ks.orcg, www.www.mti-ks.ocg, www.www.mti-ks.orvg, www.www.mti-ks.ovg, www.www.mti-ks.or45g, www.www.mti-ks.o45g, www.www.mti-ks.orzg, www.www.mti-ks.ozg, www.www.mti-ks.or4g, www.www.mti-ks.o4g, www.www.mti-ks.o8rg, www.www.mti-ks.8rg, www.www.mti-ks.o7rg, www.www.mti-ks.7rg, www.www.mti-ks.olirg, www.www.mti-ks.lirg, www.www.mti-ks.ooprg, www.www.mti-ks.oprg, www.www.mti-ks.o9rg, www.www.mti-ks.9rg, www.www.mti-ks.o0rg, www.www.mti-ks.0rg, www.www.mti-ks.org, www.www.mti-ks.rg,

TLD Extension Mistakes

mti-ks.com, mti-ks.ru, mti-ks.net, mti-ks.org, mti-ks.de, mti-ks.jp, mti-ks.uk, mti-ks.br, mti-ks.pl, mti-ks.in, mti-ks.it, mti-ks.fr, mti-ks.au, mti-ks.info, mti-ks.nl, mti-ks.ir, mti-ks.cn, mti-ks.es, mti-ks.cz, mti-ks.ua, mti-ks.ca, mti-ks.kr, mti-ks.eu, mti-ks.biz, mti-ks.za, mti-ks.gr, mti-ks.co, mti-ks.ro, mti-ks.se, mti-ks.tw, mti-ks.vn, mti-ks.mx, mti-ks.tr, mti-ks.ch, mti-ks.hu, mti-ks.at, mti-ks.be, mti-ks.tv, mti-ks.dk, mti-ks.me, mti-ks.ar, mti-ks.sk, mti-ks.us, mti-ks.no, mti-ks.fi, mti-ks.id, mti-ks.xyz, mti-ks.cl, mti-ks.by, mti-ks.nz, mti-ks.ie, mti-ks.il, mti-ks.pt, mti-ks.kz, mti-ks.my, mti-ks.lt, mti-ks.io, mti-ks.hk, mti-ks.cc, mti-ks.sg, mti-ks.edu, mti-ks.pk, mti-ks.su, mti-ks.рф, mti-ks.bg, mti-ks.th, mti-ks.top, mti-ks.lv, mti-ks.hr, mti-ks.pe, mti-ks.rs, mti-ks.club, mti-ks.ae, mti-ks.si, mti-ks.az, mti-ks.ph, mti-ks.pro, mti-ks.ng, mti-ks.tk, mti-ks.ee, mti-ks.mobi, mti-ks.asia, mti-ks.ws, mti-ks.ve, mti-ks.pw, mti-ks.sa, mti-ks.gov, mti-ks.cat, mti-ks.nu, mti-ks.ma, mti-ks.lk, mti-ks.ge, mti-ks.tech, mti-ks.online, mti-ks.uz, mti-ks.is, mti-ks.fm, mti-ks.lu, mti-ks.am, mti-ks.bd, mti-ks.to, mti-ks.ke, mti-ks.name, mti-ks.uy, mti-ks.ec, mti-ks.ba, mti-ks.ml, mti-ks.site, mti-ks.do, mti-ks.website, mti-ks.mn, mti-ks.mk, mti-ks.ga, mti-ks.link, mti-ks.tn, mti-ks.md, mti-ks.travel, mti-ks.space, mti-ks.cf, mti-ks.pics, mti-ks.eg, mti-ks.im, mti-ks.bz, mti-ks.la, mti-ks.py, mti-ks.al, mti-ks.gt, mti-ks.np, mti-ks.tz, mti-ks.kg, mti-ks.cr, mti-ks.coop, mti-ks.today, mti-ks.qa, mti-ks.dz, mti-ks.tokyo, mti-ks.ly, mti-ks.bo, mti-ks.cy, mti-ks.news, mti-ks.li, mti-ks.ug, mti-ks.jobs, mti-ks.vc, mti-ks.click, mti-ks.pa, mti-ks.guru, mti-ks.sv, mti-ks.aero, mti-ks.work, mti-ks.gq, mti-ks.ag, mti-ks.jo, mti-ks.rocks, mti-ks.ps, mti-ks.kw, mti-ks.om, mti-ks.ninja, mti-ks.af, mti-ks.media, mti-ks.so, mti-ks.win, mti-ks.life, mti-ks.st, mti-ks.cm, mti-ks.mu, mti-ks.ovh, mti-ks.lb, mti-ks.tj, mti-ks.gh, mti-ks.ni, mti-ks.re, mti-ks.download, mti-ks.gg, mti-ks.kh, mti-ks.cu, mti-ks.ci, mti-ks.mt, mti-ks.ac, mti-ks.center, mti-ks.bh, mti-ks.hn, mti-ks.london, mti-ks.mo, mti-ks.tips, mti-ks.ms, mti-ks.press, mti-ks.agency, mti-ks.ai, mti-ks.sh, mti-ks.zw, mti-ks.rw, mti-ks.digital, mti-ks.one, mti-ks.sn, mti-ks.science, mti-ks.sy, mti-ks.red, mti-ks.nyc, mti-ks.sd, mti-ks.tt, mti-ks.moe, mti-ks.world, mti-ks.iq, mti-ks.zone, mti-ks.mg, mti-ks.academy, mti-ks.mm, mti-ks.eus, mti-ks.gs, mti-ks.global, mti-ks.int, mti-ks.sc, mti-ks.company, mti-ks.cx, mti-ks.video, mti-ks.as, mti-ks.ad, mti-ks.bid, mti-ks.moscow, mti-ks.na, mti-ks.tc, mti-ks.design, mti-ks.mz, mti-ks.wiki, mti-ks.trade, mti-ks.bn, mti-ks.wang, mti-ks.paris, mti-ks.solutions, mti-ks.zm, mti-ks.city, mti-ks.social, mti-ks.bt, mti-ks.ao, mti-ks.lol, mti-ks.expert, mti-ks.fo, mti-ks.live, mti-ks.host, mti-ks.sx, mti-ks.marketing, mti-ks.education, mti-ks.gl, mti-ks.bw, mti-ks.berlin, mti-ks.blue, mti-ks.cd, mti-ks.kim, mti-ks.land, mti-ks.directory, mti-ks.nc, mti-ks.guide, mti-ks.mil, mti-ks.pf, mti-ks.network, mti-ks.pm, mti-ks.bm, mti-ks.events, mti-ks.email, mti-ks.porn, mti-ks.buzz, mti-ks.mv, mti-ks.party, mti-ks.works, mti-ks.bike, mti-ks.gi, mti-ks.webcam, mti-ks.gal, mti-ks.systems, mti-ks.ht, mti-ks.report, mti-ks.et, mti-ks.pink, mti-ks.sm, mti-ks.jm, mti-ks.review, mti-ks.tm, mti-ks.ky, mti-ks.pg, mti-ks.pr, mti-ks.tools, mti-ks.bf, mti-ks.je, mti-ks.tl, mti-ks.photos, mti-ks.pub, mti-ks.tf, mti-ks.cool, mti-ks.fj, mti-ks.reviews, mti-ks.support, mti-ks.watch, mti-ks.yt, mti-ks.date, mti-ks.technology, mti-ks.укр, mti-ks.mr, mti-ks.services, mti-ks.photography, mti-ks.vg, mti-ks.community, mti-ks.gd, mti-ks.lc, mti-ks.help, mti-ks.market, mti-ks.photo, mti-ks.codes, mti-ks.dj, mti-ks.mc, mti-ks.gallery, mti-ks.wtf, mti-ks.uno, mti-ks.bio, mti-ks.black, mti-ks.bzh, mti-ks.gratis, mti-ks.ink, mti-ks.mw, mti-ks.audio, mti-ks.plus, mti-ks.chat, mti-ks.domains, mti-ks.gy, mti-ks.ooo, mti-ks.tel, mti-ks.training, mti-ks.онлайн, mti-ks.deals, mti-ks.taipei, mti-ks.cash, mti-ks.gift, mti-ks.scot, mti-ks.sr, mti-ks.camp, mti-ks.cloud, mti-ks.house, mti-ks.vu, mti-ks.bi, mti-ks.careers, mti-ks.team, mti-ks.istanbul, mti-ks.museum, mti-ks.love, mti-ks.москва, mti-ks.coffee, mti-ks.desi, mti-ks.menu, mti-ks.money, mti-ks.software, mti-ks.cv, mti-ks.hosting, mti-ks.wf, mti-ks.ye, mti-ks.care, mti-ks.direct, mti-ks.international, mti-ks.run, mti-ks.бел, mti-ks.church, mti-ks.gm, mti-ks.onl, mti-ks.ren, mti-ks.sl, mti-ks.vision, mti-ks.bar, mti-ks.cards, mti-ks.exchange, mti-ks.school, mti-ks.sz, mti-ks.bank, mti-ks.boutique, mti-ks.fit, mti-ks.kitchen, mti-ks.kiwi, mti-ks.ventures, mti-ks.amsterdam, mti-ks.bb, mti-ks.dm, mti-ks.style, mti-ks.brussels, mti-ks.clothing, mti-ks.dating, mti-ks.wien, mti-ks.bs, mti-ks.business, mti-ks.casino, mti-ks.pictures, mti-ks.ax, mti-ks.cricket, mti-ks.energy, mti-ks.estate, mti-ks.farm, mti-ks.gp, mti-ks.institute, mti-ks.nagoya, mti-ks.place,

Social network share